Recepcija
Nastanitev
Apartmaji
Jasna
Razpoložljivost

O PODJETJU

V osrčju pravljično alpske vasice Kranjska gora stoji Apartmajska hiša Rožle. Družinsko vodeni apartmaji se nahajajo v neposredni bližini smušiča in so od skoka v jezero Jasna oddaljeni le slab kilometer. Za vas imamo na voljo 11 podeželjsko opremljenih apartmajev različnih velikosti.

 

Med gosti s posebnim ponosom štejemo številne vrhunske športnike, med katerimi smo posebno ponosni na Japonsko skakalno reprezentanco, ki se od športnih naporov med poletnimi in zimskimi tekmovanji spočijejo v prijetnem vzdušju naše hiše.

 

Pri “Benedikih” si boste zjutraj ob slastnem domačem zajtrku nabrali moči za potepanje po okolici, za katero vam bomo v vseh letnih časih znali svetovati in vas napotili v ene izmed najlepših kotičkov Slovenije. Za kar najboljše počutje v prijetnem domačem vzdušju pa smo za vas v kletnih prostorih uredili prostor za sprostitev in savno.

 

Ni važno ali iščete oddih za dva, družinski izlet v naravo ali pa zimske počitnice za vašo družbo –apartmajska hiša Rožle predstavlja vaš dom stran od doma.

 

Razpoložljivost